Restaurant 2018-03-18T16:29:06+00:00

El restaurant de l’hostal té més de 40 anys d’experiència i consisteix en un edifici totalment renovat.

Ofereix cuina típica casolana, feta amb productes triats amb cura i eleborats segons les receptes tradicionalsde la nostra terra. A més a més, consta de 3 zones de restaurant amb espectaculars vistes al pantà de Susqueda, la plana de Sant Martí, la imponent cinglera del Far, la Vall d’Osor i Sant Miquel de les Formigues(Solterra).

El restaurant també diposa de sales i patis (tant exteriors com interiors) on es poden realizar diferents tipus de clebracions, com ara casaments, comunions, batejos o anniversaris entre molts d’altres.

Atenció!!! El restaurant presenta novetats!!!! Aquest 2018 el menjador ha canviat la cara i s’ha establert a l’edifici del davant. A més a més del nou establiment, tots els qui vingueu tindreu la possibilitat de fer-vos les vostres torrades de pagès al gust  i, a més a més, gaudint de barra lliure de postres amb més de 7 varietats a escollir. Sereu capaços de resistir-vos?

A continuació els exposem els diferents plats casolans i tradicionals de la nostra terra elaborats amb productes de proximitat.
Feu click a sobre el nom per tal de poder visualitzar el PDF.

 MENU 1