ALLOTJAMENTS 2020-05-28T17:25:42+00:00

Com que l’experiència no és completa fins que hi ha una dormida enmig… Des de l’hostal us oferim unes opcions perquè pugueu gaudir d’una nit molt tranquil·la i d’una impressionant sortida del sol. 

L’hostal: Es lloga per habitacions o tot complet amb dret a cuina. És un lloc per compartir moments de llar de foc i tertúlies cercant la forma de viure i disfrutar de la vida i natura. (HG001957)
La Rectoria: Allotjament independent i equipat on gaudir de la família i amics amb total intimitat. (HUTG 012009)
Els Castanyers: Allotjament independent i equipat per gaudir-ne totalment amb l’espectacular vista i la seva terrassa. I cal esmentar la possibilitat de fer-nos la carn a la brasa d’alzina a la barbacoa exterior. I guardeu-nos el secret, però dins la mateixa propietat s’hi fan rossinyols que tan sols esperen que a la seva època els colliu. (HUTG025613)
Can Nan: Espai ideal per a trobar-se una colla de fins a 3 parelles. On el seu ambient us farà compartir històries passades i futures de pagès i muntanya. Intimitat garantida. Porxo sensacional per veure la posta de sol. Barbacoa independent. I a l’estiu collir cireres, prunes, préssecs… directes de l’arbre i sense cap tipus d’additiu. (HUTG-025614)