FILOSOFIA 2018-07-12T08:14:23+00:00

FILOSOFIA

L’Hostal del Coll és un lloc on descansar. On, estar en pau amb un mateix és el nostre objectiu principal. No tenir presses. No necessitar fer res, tan sols deixar passar el temps; veure’l passar als boscos, als miradors naturals i la natura que ens acull, tal i com era fa anys.  Temps en que aquestes terres eren custodiades per bandolers, com en Joan de Serrallonga.
Ben bé al mig de les Guilleries, on, quan marxeu us endureu la motxilla plena dels petits detalls que ens envolten, de dia i de nit els estels, com algú diu: “aquest vespre els hi heu posat tots!”

Tan sols desitgem que compartiu aquest indret i aquesta forma de vida amb nosaltres. Les Guilleries, plenes de fauna i flora també us ho agrairan. No tothom està preparat per aquesta experiència, això no ens fa millors, ni pitjors, simplement diferents.  Som molts i no tots cerquem el mateix ni de la mateixa forma.  Aquí sou benvinguts els que valoreu la pau, la tranquil.litat i que el temps passi i flueixi a poc a poc.
Nosaltres no organitzem vacances per a ningú, però ajudem en el que se’ns demana  dins el marge d’informació que podem oferir.  Si es presenta l’ocasió, també us acompanyem a descobrir els racons que no surten als mapes ni estan indicats, bàsicament espais no massificats,…. i perquè continuiïn així tan sols demanem que no es pengin les ubicacions a internet, perquè volem mantenir l’entorn tal i com és ara i no transformar-lo en un espai d’aglomeracions. Volem potenciar solitud (per a qui la desitgi), la cerca de la pau dins un mateix i el respecte pels altres i sobretot per la natura.
Esmentar que a l’estiu aquests espais disposen de l’accés a la piscina. Piscina diferent i integrada totalment a l’entorn.
Si teniu ganes de fer alguna excursió, us hi acompanyarem! Si només voleu les indicacions, us informarem!

Som aquí per a vosaltres i per compartir l’espai i el temps que teniu, si així ho desitgeu.