Restaurante 2020-06-12T12:28:44+00:00

El Restaurant

Ofereix cuina típica casolana, feta amb productes triats amb cura i elaborats segons les receptes tradicionals de la nostra terra.

 

 

 

 

 

El restaurant de l’hostal té més de 40 anys d’experiència i consisteix en un edifici totalment renovat.

Ofereix cuina típica casolana, feta amb productes triats amb cura i elaborats segons les receptes tradicionals de la nostra terra. A més a més, el restaurant amb espectaculars vistes al pantà de Susqueda, la plana de Sant Martí, la imponent cinglera del Far, la Vall d’Osor i Sant Miquel de les Formigues(Solterra).

El restaurant també disposa de sales i patis (tant exteriors com interiors) on es poden realitzar diferents tipus de celebracions, com ara casaments, comunions, batejos o aniversaris entre molts d’altres.

Atenció!!! El restaurant presenta novetats!!!! Aquest 2018 el menjador ha canviat la cara i s’ha establert a l’edifici del davant. A més a més del nou establiment, tots els qui vingueu tindreu la possibilitat de fer-vos les vostres torrades de pagès al gust  i, a més a més, gaudint de barra lliure de postres amb més de 7 varietats a escollir. Sereu capaços de resistir-vos?

A continuació els exposem els diferents plats casolans i tradicionals de la nostra terra elaborats amb productes de proximitat.

Menús
Carta